Colourful het Hogeland organiseert receptenwedstrijd ‘Proef de Wereld!’

Colourful Het Hogeland helpt mensen met buitenlandse ‘roots’ zich welkom en thuis te voelen op het Hogeland. Dat doen we door hen tijdens allerlei activiteiten in contact te brengen met dorpsgenoten en lokale instellingen en bedrijven.

Tijdens de Coronatijd was het moeilijk om activiteiten te organiseren, maar nu de regels weer wat worden losgelaten staan we te trappelen.

 Eten verbindt: proef de wereld!

Receptenwedstrijd
Tot 10 september kunnen deelnemers hun lievelingsrecepten inleveren. Met natuurlijk een foto of filmpje, en een kort verhaal waarom dit jouw favoriete gerecht is. Stuur dit naar info@colourfulhethogeland.nl.

Laat ons meegenieten van je talenten en ga deze zomer tijdens de vakantie op zoek naar allerlei lekkernijen in binnen-en buitenland! Alles is toegestaan: voorgerechten, hoofdgerechten, toetjes en gebak.

Alle inwoners van gemeente Het Hogeland kunnen meedoen. Van jong tot oud!

Stemmen
Jouw foto en verhaal delen we op de social media van Colourful het Hogeland. De 12 recepten met de meeste stemmen publiceren we in een digitaal kookboek.  Alle deelnemers aan de wedstrijd krijgen dit digitale kookboek toegestuurd.

De 12 winnende recepten worden op 9 oktober door de deelnemers bereid en door een vakjury beoordeeld. 

3 winnaars
De jury kiest uiteindelijk 3 winnaars, die een geldprijs kunnen winnen van €150, €100 of €50.