‘Aan tafel met Massoud’

Leven tussen twee culturen

Hoe is het om getrouwd te zijn met een partner van buitenlandse komaf? Hoe is het om als kind op te groeien in de Nederlandse cultuur, terwijl je thuis leeft met de culturele normen en waarden van je ouders die niet uit Nederland komen?

Is het leven tussen twee culturen een verrijking van je leven? Of is het leven dan ingewikkeld en kom je voor veel dilemma’s te staan?

Een aantal vragen waar we op 11 april met elkaar over in gesprek willen gaan bij ‘Aan tafel met Massoud’. Colourful Het Hogeland organiseert sinds een aantal jaren informele bijeenkomsten gericht op ontmoetingen tussen verschillende culturen.

Wil jij meepraten?
Heb je persoonlijke ervaringen en wil jij je eigen verhaal vertellen? Of heb je in je werk te maken met situaties die je zou willen delen? Bijvoorbeeld omdat je in het onderwijs of in de zorg werkt. Ook als je alleen wilt luisteren en meer wilt weten over dit thema ben je van harte welkom.

We vinden het prettig als je je van te voren opgeeft. Neem dus even contact op met Massoud Djabani (06-24236194) of Irma Schuurman (06-10002585) of via info@colourfulhethogeland.nl.

De bijeenkomst is op 11 april in De Meenschaar in de bibliotheek van Bedum. Vanaf 19.30 uur is de inloop en staat er koffie en thee klaar. De avond begint om 20.00 uur. De avond is voor inwoners uit de gemeente Bedum, Winsum, De Marne en Eemsmond. De toegang is gratis.